Homlokban gazdag délelőttöt mindenkinek!

Igen-igen, megint Hegyeshalmi Richárd tolta túl a kápszit. Mondjuk megkönnyíti a dolgomat, elég már csak copyzgatnom a postjaimat, átírni a faszságait, meg a magyarázatomat, és kész. Mai pick.

A Google felvásárolhatja a HTC-t

Mármint a mobilos üzletágát. Tehát úgy rákerekítve mondhatjuk, hogy a cikk címe nettó hazugság.

A HTC-nek jól jönne a mobilos üzletág eladása.

Jaja, így, hogy hat év szopás után végre talán nyereségesek tudnak lenni, persze, ez lesz a legjobb alkalom. 😀 😀

A Google-nek több oka van óvatosnak lenni.

Jaja, a félénk kicsi Google, 250 milliárd dollár adózatlan készpénzzel, amit gyakorlatilag nem nagyon tudnak másra költeni, mint akvizícióra. Na abból kellene 1-2 milliárdot csengetni a HTC mobilos divíziójáért. Szinte látom, ahogy remegnek a lábak a Menlo Parkban.

A Motorola felvásárlása után a mobilgyártó tervezett és gyártott néhány új hardvert a Google-nek, de ezek közül egyik sem lett átütő siker. A Google 12,5 milliárd dollárt fizetett a cégért 2011-ben, hogy 2014-ben továbbpasszolja azt a Lenovónak, potom 2,9 milliárd dollárért.

Jaja, mondjuk Richárd elfelejti megemlíteni, hogy egyetlen dolog miatt vették meg a Motorolát: a szabadalmaik miatt. Amiket aztán nem adtak tovább a Lenovónak. Tehát ennek a bekezdésnek semmi értelme sincs. Persze az is lehet, hogy amikor a Pető Intézetben tanulta az újságírást Ricsi barátunk, akkor is csak a képeket nézte a könyvekben, a szövegen átpörgetett; így nehéz neki felfognia egy szabadalom fogalmát, mert nem tudja megfogni a kicsi kezében bátor kisbarátunk.

Sweet motherfucking jesus, ha Tbg az újságírás kannásbora, akkor Hegyeshalmi Richárd mi? :DDD Eskuszöm, ha egy szobában lennék Bayer Zsolttal, Hitlerrel és ezzel a szerencsétlennel és adnának egy pisztolyt két golyóval, kétszer Ricsibe lőnék. (-Michael Scott)