Tbg és a 444 narratívája: nem baj, az olvasó úgyis szefós!

Egészen felháborító, hogy a 444 szerkesztőségében odáig tolják mostanában a kormány/Orbán-gyűlöletet, hogy már-már a Habony-média mélységesen ostoba kommunikációjába illő sallangokat, sugallatokat és utalásokat vélek felfedezni a mindennapi contentben. Újabban például erős trend lett, hogy azt kiabálják: nincs is menekültválság, hiszen nem kapnak el senkit a határon. Boros Juli például rendszeresen ad drilldownokat arról, hogy ma épp három, vagy nulla menekült lett megfogva a határon (másra mondjuk nem is nagyon alkalmas szegény). Azon napokon, amikor >=5 a megfogott menekültek száma, természetesen elmarad a gyorsriport, dehát ez így jó. A narratíva az, hogy az egész faszság, hiszen nincsenek menekültek.

Az az apróság, hogy fel lett oda húzva egy kerítés és mondjuk amiatt nem jönnek át menekültek A KERÍTÉSEN, az úgy ignorálva van. Mondom mégegyszer: a kerítés előtt voltak menekültek, a kerítés után nincsenek. Szerintem a kettő között összefüggés van. Ehhez képest a 444-en meg van magyarázva, hogy a kerítés is felesleges, meg amúgy menekültek sincsenek.

Igen, kimondom: fullra hülyének vagytok nézve, pont úgy, mint a Marinénik/Lacibácsik vidéken a STOP SOROS ügyekben. Semmi különbség nincs. Az, hogy ennek ellenére képes a 444 egy nyolc számjegyű összeget összetarhálni, az a világ szégyene, és arra mutat rá, hogy “ebben a táborban” is jobbára ostoba, tudatlan, tudattalan, életre mérsékelten alkalmas birkák vannak. És ennek a felületnek kellene irányadónak lennie a baloldalon – LOL.

És akkor jön a szellemi fogyatékosság erős gyanújával elő Tbg (aki nem mellesleg az újságírás kannásbora) és ezt a szemléletet megpróbálja “nemzetközivé” tenni, hiszen a külföldi újságírók is így gondolják. Hogyne.