“Nahát”, Király Attila hibákat rejtett délelőtti gyűlöletpostjába

Őszintén szólva én sokáig hittem, hogy Király kolléga (külső) megrendelésre szállítja ezeket a gyűlölettől remegő kézzel írt szenny-snippeteket, de egyre inkább kételkedek ebben, mégpedig az alábbi okok miatt:

  • senkit nem érdekel itthon Trump. Majdnem teljesen irreleváns politikailag. Lásd: az idézett post 0 (nulla) social actionnél jár egy órával a release után. 🙂
  • A Fidesz ellen irányuló propaganda részeként akár még hasznos is lehetett Trumpot mutogatni, de a választások elmúltak, ismert eredménnyel.
  • A brexittel negyed ennyit nem foglalkoztak, pedig relevánsabb “abban” a narratívában.
  • Király kolléga sértődöttsége nem ismer határokat, kérdés nélkül rúg bele Trump nőrokonaiba, ad fel liberális/SJW elveket, vagy hazudik, mint a vízfolyás. Ezt a pontot hívhatnánk “all in”-nek.
  • Végül tárgyaljuk Attila szakmai kvalitásait: hát azok elég gyengén pislákolnak. Nem látom reálisnak, hogy valaki tartósan fizetne ezért a minőségért.

Így igazából egy tippem maradt, ha nem rendelésre készülnek ezek a szenny-snippetek:

általános frusztráltság.

Nem lehet igazán istenes dolog egy tier3-as szennylap junior (és hihetetlen mennyiségű hibával dolgozó) kollégájának lenni, majd végignézni, hogy a már-már fanatikusan nyomott propagandád ellenére megtörténik a brexit, 2/3-al nyer a Fidesz, erősödik Európában a jobboldal; plusz ugye a legnagyobb sokk: várakozásaid ellenére az Egyesült Államok elnökévé választják Donald Trumpot. Na ilyenkor születnek az ilyen dörgedelmes, összevont szemöldökű sorok:

Nagyon úgy tűnik, hogy a károgóknak lesz igazuk.