Kicsit túlnyomták a harci amfetamint a 444 kollégái

Tegnap focimeccs volt, valami random bajnokságban vagy kupában megvertük a (klisé alert) régi mumus görögöket, de totál underdog pozícióból. Na ezt a győzelmet az allábbi headlineokkal sikerült abszolválni a hazai sajtó szebb felének a szebb felének:

Rossinak összejött az, ami Dárdainak sem

Felcsút nagy napja volt, de Brüsszel megfosztotta az örömtől Orbánt

Na melyik a kakukktojás? 😀 😀 😀 A “cikken” belül is hasonló stílusban folytatódik a dolog, mindkét gyönyörű magyar gól heherészve, lesajnálva lett lejegyezve, amúgy szar volt a csapat, meg tök gáz, hogy hallani amit kiabálnak az üres stadionban (ezekre mondjuk az Index is kitért, tök feleslegesen).

Kezdem úgy érezni, hogy a 444 szerkesztőségében valami ócska amfetaminnal pumpálják ezeket az írástudatlan félkegyelműeket, ahogy anno a nácik is tették; szinte ide hallom a fogcsikorgással ölelt, izzadó tenyeres kurvaanyázást. Az eredményt meg láthatjuk. Ennyire vevők az emberek erre a primitív gyűlölködésre.

Végül berakok ide egy képet szegény Haszán kollégáról, tudjátok, mint az fantasy könyvekben, ahol a hátsó borító egy térkép, hogy jobban magunk elé tudjuk képzelni a világot. Na, nézzétek meg jól ezt a selejtet, nem nehéz odaképzelni, ahogy törögeti az ujját és fel-felszisszen a magyar góloknál. Ez a puffadt fejű, ápolatlan, kopaszodó, szatír jellegű alkoholista lenne a véleményvezér, akire nekem hallgatnom kellene? Köszorbán!

Forrás: Index