Újabb mélységekben a 444: kisebb ferdítés a címben

Meglepve nyúltam a cikk után, miután megláttam a címet, mert az mennyire atom (ahahaha) lenne már, ha mondjuk az iráni külügy replyolna twitteren Trumpnak. Sejtésem beigazolódott, az első tweet valóban Trumptól jött, a második  meg egy full random tweet egy full random embertől, párszáz like-al. Ezt sikerült Herczeg kollégának úgy előadni, mintha az USA és Irán a twitteren üzengetne egymásnak. Erős a gyanúm, hogy az ilyen sértődött kis autistáknak komoly szerepe van/lesz abban, hogy  8 évet fog kapni Trump. (és 20-at Orbán).

Érdemes átpörgetni a commenteket is, a tudatlan kripliknek fel sem tűnik, hogy nem Irán, hanem egy random ember válaszolt, csak simán a kurva anyját Trumpnak. Erős a gyanúm, hogy az ilyen sértődött kis autistáknak komoly szerepe van/lesz abban, hogy  8 évet fog kapni Trump. (és 20-at Orbán). 😀 😀

Update: kiváncsian várom, hogy mikor kerül ki a 444-re az alábbi hír; ugyan nem tűnik igazán sürgősnek a dolog, egyelőre fontosabb volt Bíró Ica szektás/ezoterikus sikolya a kilakoltatás előtt. Ahogy írtam, ha a narratívának kedvez, akkor az bármelyik agyatlan hülye hiteles forrássá válik. Pataky Attila felkészül.