Erdős “Norti” megmondja, hogy mit tehetsz az utakon

Komoly publikációval jelentkezett Norti barátunk, már-már véleménycikkel, melyben elmagyarázza, hogy a belső sávban villogni nem szabad, és a helyes megoldás az lenne, ha led falat pattintana az elől haladó autó. Azon túl, hogy ha valaki se vezetni, se írni nem tud, talán ne publikálgasson már az Interneten; két hozzáfűzni valóm azért lenne:

  • kurvára nem tudod, hogy mikor van haldokló gyerek a mögötted jövő kocsi hátsó ülésén, vagy szülni készülő asszony. Szóval a legjobb talán az lenne, ha nem ugatnál bele más életébe (esetleg, ha a sajátodnak vetnél véget). Megpróbálod felvenni a belső sáv tempóját, és kitakarodsz a külső sávba, ha befejezted az előzést. Igen, akkor is, ha két kamion közé kell beállnod. Ezt diktálja a szabály és a common sense is. Ha villognak rád, rossz sávban vagy. Ha nem vagy rossz sávban, akkor nem villognak rád. Te vagy a probléma.
  • Arra mutogatni, hogy balesetveszéles villogni a belső sávban, de a problémát majd megoldja egy ipari led fal, nos, az ijesztően ostoba dolog, még viccnek is rossz. Azon túl, hogy egyértelműen bűncselekmény, duplán balesetveszélyes, és nem csak az “eredeti” villogóra, hanem a forgalom egyéb résztvevőire is.

Szóval Norti kollégának javasoljuk, hogy magvas véleményét a szefós barátainak spammelje inkább a rozéfröccs mellett, amúgy meg maradjon meg a jó kis buzzfeedes szemetek fordítgatásánál, ott van neki a helye.