I’m back

Türürü, itt vagyok újra, ahogy ígértem. Csak a blog volt inaktív, a content gyűlt közben, plusz egy rakás érdekes dolog történt, abból commentelnék meg itt párat:

  • egészen durva liberálmédia-terroresemény történt, a magyar hang nevű kb. 700 példányban értékesített… nos, “lap” megcsuklóztatta az Aldi nevű kiskereskedelmi hálózatot, hogy miért nincs ott a… hm “termékük” a polcokon. Az Aldi meg észnél volt és azonnal engedett a terroristáknak, ment a sajtóközlemény, hogy megkezdik az értékesítést. A balos média persze gyorsan felkapta a “náci német” cég szörnyűséges eljárását, azóta meg érintetlenül dobják ki a nap végén az Aldiból a reggel kirakott ócska szennylap összes példányát, hiszen ugye picsát sem érdekli (az elődje is emiatt ment csődbe).
  • Súlyos terrorcselekmény történt Új-Zélandon, most hagyjuk is a tényállást, a miniszterelnök asszonyról szeretnék beszélni. Jacinda Ardern pompásan fújtatja a soviniszta barmok feltételezéseit (párhuzamosan Theresa May és Angela Merkel kolleginákkal), hogy nő nem alkalmas ilyen pozícióba. Először közölte, hogy „A muzulmán közösség elleni merénylet ellenünk és Új-Zéland ellen irányuló támadás” (literally épp ellenkezőleg). Aztán közölte, hogy azonnal (drámai brüh) szigorítják a fegyvertartást (pedig ugye ha muszlim barátainknál lett volna pár fegyver visszalőni.. a második mecsetből így zavarták el az ürgét, csak ezt nem promózzák annyira). Aztán a buta picsa közölte, hogy “Soha nem ejtem ki a terrorista nevét, és önök se tegyék ezt“. Hát a kurva anyádat, ne mondd már meg nekem a kenubaszó országodból, hogy mikor mit mondhatok, a terrorista neve Brenton Tarrant és itt található az összes kapcsolódó videó és a szöveges szemetek, amiket csatolt hozzá. (Jóbarátom okosan megjegyezte, hogy majd biztos lesz governmental lista mostantól minden országban, hogy épp kinek lehet kiejteni a nevét, meg kinek nem. Röhej.) Aztán a haknit folytatva a közösségi média felelősségét firtatta, majd fellépést sürgetett, blabla. Egyetlen dolgot nem csinált: nem mondott le. Ugye vannak a hasznos, meg a haszontalan hülyék… Jacinda asszony az utóbbiak közé tartozik. Belépett a Murányi-körbe 😀
Hülye picsa.
  • Valószínűleg az évtized (egy meccsre vetített) futballteljesítményét produkálta a magyar válogatott, amikor elpakolta itthon a vb-ezüstérmes horvát csapatot. Érdemes megnézni, hogy Sarkadi kollégának mennyire szomorúan sikerült beszámolnia az eseményről. Egészen hihetetlen, hogy milyen párhuzamos univerzumban vannak a 444-nél.
  • Valamelyik zseni a 444 szerkesztőségében sikeresen levendégmunkásozta Liu Shaolin Sándort egy Facebook-postban, aki ugye magyar állampolgár, itt született, édesanyja is magyar, satöbbi. Meglepő módon a szakmai szarvashibát ignorálta a baloldali sajtó, de a jobbosok addig verték a vasat, amig Uj Péter bevállalta a felelősséget (teljesen nyilvánvaló, hogy nem ő görnyedt a Facebook előtt). Nincs is nagyon mit hozzátenni, két nap után kénytelen volt bocsánatot kérni, az is egy rengeteg “ha” meg “de”-t tartalmazó maszlag lett csak, egy rettentően súlyos helyesírási hibával megtűzve. Nemsokára jön az a post is.
  • Két éve azt dübörgi a liberálmédia, hogy Trumpnak reszeltek, minden második hétre jutott valami új faszsága Király kollégának, de ez a gyesznó Trump, hát csak nem akart megbukni. A szélsőbarmoknak az utolsó mentsvára (lol végső megoldása) a Müller-vizsgálat volt, aminek most lett vége és láss csodát, az Amerikai Egyesult Államok elnöke nem orosz kém :DDD Na most megy a szomorkodás, meg a szemöldökráncolás, szó van a demokrácia helyzetéről, borús mondatok, orwelli szellők, de leginkább kínos csönd. Az is csak fél nap késéssel, mire egyeztették a narratívát a főnivel. A főkolompos Király Attilától, meg nem pont azon a hétfőn volt szabin? Pedig de megnéztem volna a fejét lol.

Egyelőre ennyi, most időzítek pár postot, induljon a buli!